MENÜ NYIT
MENÜ ZÁR

Programok

Múzeumpedagógai játéktér:

A látogatóközpont múzeumpedagógiai játékai kitágítják, de ugyanakkor el is mélyítik  a Petőfi-mű lényeges pontjait, a földrajzi, történelmi ismeretek mellett a gyermekek logikáját, memóriáját is fejlesztik.

Különlegességként megemlíthető játékaink fa  alapanyaga, mely által a digitális világ mellett a természetes is megjelenik.

Minden egyes tétel játszható külön-külön, illetve előre kialakított menetrend szerint csapatok közti versenyben, a labirintusba való belépés előtt és utána is.

Ízelítő a kínálatból: Tündérpalota építése 3D puzzle formájában, titkosírás feloldása kódfejtő segítségével, hagyományos és egyedi társasjátékok, képkirakók és memóriajátékok, kültéri falra telepített játékok.

A múzeumpedagógiát 6 éven aluliak nem vehetik igénybe.

 

Városnéző túra

Kedves Látogatóink!

2017. 05. 02-től egy új szolgáltatás is igénybe vehető a látogatóközponttól.
Ez nem más, mint a gyalogos városnéző túránk, ahol a fontosabb helyeket, szobrokat, épületeket stb. bemutatjuk egy idegenvezetés keretében.
A városnéző túra igénybe vehető csoportoknak és egyéni érdeklődők részére is.

 

Gyereknap a János Vitéz Látogatóközpontban


Május 28-án vasárnap a János Vitéz Látogatóközpontban 09:00-17:00 óra között egy különleges programmal várjuk kedves vendégeinket.
Ízelítő a programból: -ingyenes múzeumpedagógia a tornácon
-kézműves foglalkozás kicsiknek, nagyoknak, fiúknak és lányoknak :)

Rossz idő esetén a foglalkozást az emeleten tartjuk meg.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a labirintus megtekintése ezen a napon is díjköteles,
valamint a várható nagyobb létszám miatt ajánljuk mindenki számára az előzetes bejelentkezést!

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/petofimu/janosvitezlatogatokozpont.hu/pages/tartalom_1szint.php on line 81